Uvjeti korištenja i zaštita podataka

UVJETI KORIŠTENJA

Ova web stranica u vlasništvu je Njuškalo d.o.o. (dalje u tekstu Njuškalo).

Pristupanjem web stranicama Njuškalo konferencije prihvaćate da je sav sadržaj: video-zapisi, fotografije i tekst u vlasništvu Njuškala, a sve fizičke i pravne osobe slažu se sa objavljivanjem tih materijala.

Uporaba materijala sa web stranica Njuškalo konferencija u komercijalne svrhe (prodaja) nije dopuštena.

Njuškalo d.o.o. nastoji održavati sadržaj na ovim stranicama točnim, potpunim i sigurnim za korištenje, ali ne odgovara za sigurnost stranica na koje vas mogu odvesti linkovi trećih strana koji su objavljeni na stranici.

ZAŠTITA PODATAKA

Voditelj obrade : Njuškalo d.o.o.

Zagreb, Miroslava Miholića 2, OIB: 94718723416

Kontakt Službenika za zaštitu podataka: zop@njuskalo.hr

Njuškalo posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Želimo Vas informirati koje podatke prikupljamo, u koju svrhu, koliko ih čuvamo i koja su vaša prava.

Obrada osobnih podataka temelji se na pravnim osnovama za obradu, a u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o primjeni opće uredbe o zaštiti podataka.

Ova usluga nije namijenjena osobama mlađim od 16 godina, ali za podatke koje prikupljamo ili obrađujemo ne možemo znati da li se odnose na osobe mlađe od 16 godina. Ukoliko utvrdimo da prikupljamo takve podatke ukloniti ćemo ih iz našeg sustava.

Pristup i korištenje web stranice

Prilikom pristupanja i korištenja web stranice prikupljamo podatke: kolačiće, IP adresu s koje ste pristupili, adresu web stranice sa koje ste došli, vrijeme i trajanje pristupa i koji preglednik koristite. Više o kolačićima.

Podatke koristimo u svrhe: ciljanog oglašavanja, praćenja posjećenosti  rada web stranice i zaštite povjerljivosti, integriteta, raspoloživosti sustava i podataka.

Pravna osnova za obradu je legitimni interes Njuškala.

Marketing – Newlink newsletter

Sudionicima konferencija šaljemo pozivnice i informacije o konferencijama e-poštom i pritom obrađujemo ime, prezime i adresu e-pošte.

Pravna osnova obrade je legitimni interes.

U porukama e-pošte omogućili smo Vam da ograničite obradu podataka u ovu svrhu, a usprotiviti se ovoj obradi možete i slanjem e-pošte na podska@njuskalo.hr.

Za slanje promotivnih poruka e-poštom koristimo uslugu Mailchimp, te se Vaši podaci prenose u treće zemlje (USA).

Registracija i plaćanje sudjelovanja na konferenciji

Omogućili smo Vam da se registrirate i platite sudjelovanje na konferenciji koristeći usluge Entrio d.o.o. Pristupanjem stranicama Entrio d.o.o. i registracijom prihvaćate njihove uvjete korištenja i zaštitu privatnosti Entrio d.o.o. kao voditelja obrade za sve obrade kako je navedeno na njihovim stranicama.

Entrio d.o.o. dati će na uvid podatke Njuškalu kao organizatoru događaja, a u svrhe poslovnih analiza i provođenja financijskih transakcija.

Sudjelovanje na konferenciji

Njuškalo će tijekom konferencije koristiti usluge partnera za poslove snimanja sadržaja konferencije. Snimljeni sadržaj: fotografije, video i audio snimke Njuškalo može objaviti u tiskanim i online medijima, te podijeliti putem socijalnih mreža, a u svrhu promocije Njuškalo konferencije. Pravna osnova za ovu obradu je legitimni interes Njuškala.

Prijenos i čuvanje podataka

Vaše podatke ne prodajemo i ne posuđujemo, a treće strane obrađivat će Vaše podatke samo u svrhu pružanja usluga Njuškalu kao što su: IT usluge, računovodstvene usluge i usluge odvjetnika, revizora i drugih savjetnika. Za pružanje ovih usluga oslanjamo se na društva unutar Styria Media Grupe.

Surađujemo s pouzdanim i stručnim partnerima koji su obavezni koristiti visoke standarde zaštite podataka.

Podatke čuvamo najduže 2 godine od Vašeg zahtjeva za brisanje podataka, osim onih podatka za koje imamo zakonom definiran period čuvanja.

Sigurnost

Njuškalo se brine o sigurnosti vaših podataka i primjenjuje prepoznate standarde informacijske sigurnosti, te provodi tehničke i organizacijske mjere zaštite koje se temelje na procjeni rizika. Pristup podacima imaju samo ovlaštene osobe Njuškala i partnera. Provođenje i učinkovitost mjera testiramo periodično i kontinuirano unaprjeđujemo mjere sigurnosti.

Korisnici naših usluga naši su partneri  i educiramo ih na koji način što sigurnije koristiti Internet, a kako se zaštititi pročitajte ovdje.

Vaša prava i kako ih ostvariti

Zahtjev za ostvarenje vaših prava u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka možete nam uvijek uputiti na kontakte Njuškalo podrške podrska@njuskalo.hr ili pisanim putem na adresu Njuškala.

Imate pravo na pristup podacima, ispravak podataka, brisanje podataka i ograničenje obrade, te pravo na prenosivost podataka ukoliko je primjenjivo.

U slučaju da imate prigovor vezano uz zaštitu Vaših podataka ili nejasnoća vezano zaštitu podataka molimo Vas da ga uputite Službeniku za zaštitu. Osim prava na prigovor imate i pravo uputiti pritužbu nadležnoj Agenciji za zaštitu podataka, a u slučaju da smatrate da je došlo do povrede Vaših prava.

Obavijest o promjenama

Uvjeti korištenja i politika privatnosti primjenjuju se od datuma objave. Svaka promjena naše politike privatnosti bit će objavljena uz ovu izjavu o zaštiti privatnosti, na početnoj stranici i na drugim mjestima za koje se smatra da su za to prikladna.

Datum objave: 17.08.2018.

Njuškalo drži do Vaše privatnosti, pročitajte Uvjete korištenja i o zaštiti podataka i upoznajte se kako i u koju svrhu obrađujemo Vaše podatke.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, analizu funkcionalnosti stranice i Vama prilagođeno oglašavanje. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitajte ovdje. Za potvrdu da ste informirani o zaštiti podataka i za prihvat kolačića kliknite na gumb "Slažem se".