Brian Meier

Brian Meier

Brian Meier osnivač je i glavni direktor Meier tima u američkoj nekretninskoj Corcoran Grupi. Njegov je tim na prvom mjestu po broju transkacija u nekretninskom tržištu na Manhattanu, a sam Brian je među najboljim i najpoznatijim agentima u New Yorku.

Samo u posljednje četiri godine prodao je više nekretnina nego ijedan drugi prodavač u „Velikoj jabuci“. Prema Wall Street Journalu, iznosi cijena prodanih nekretnina u njegovu angažmanu, a na čak više od 1100 prodaja, čak su duplo veći od onih koje prodaje njegov najbliži konkurent.

Samo u 2016. godini Brian Meier je, sa svojim timom, prodao je više od 212 stanova i kuća, koji su na tržištu u prosjeku bili samo 28 dana, a postignuta je cijena u prosjeku bila tek 3,7 posto manja od tražene.
Angažiran je i kao stručni savjetnik u više od 20 građevinskih projekata u New Yorku, sudjeluje u panelima za najskuplje projekte stanogradnje do sada te je član uprave Point72 u kojoj ima visoku savjetodavnu ulogu nad nevjerojatnih 11 milijardi dolara nekretninskih sredstava.

O predavanju

Na koji način uspijevamo prodati preko 200.000.000$ nekretnina godišnje.

Marketinške i prodajne strategije koje koristimo na lokalnom i globalnom tržištu.

Što čini tržište nekretnina u New Yorku različitim od ostalih svjetskih tržišta?

Budućnost tržišta nekretnina u New Yorku – kako status najpopularnijeg svjetskog tržišta utječe na cijene nekretnina?

Preuzmi prezentaciju

Njuškalo drži do Vaše privatnosti, pročitajte Uvjete korištenja i o zaštiti podataka i upoznajte se kako i u koju svrhu obrađujemo Vaše podatke.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, analizu funkcionalnosti stranice i Vama prilagođeno oglašavanje. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitajte ovdje. Za potvrdu da ste informirani o zaštiti podataka i za prihvat kolačića kliknite na gumb "Slažem se".