Bruce Goveia

Bruce Goveia

Bruce je pronicljiv i posvećen profesionalac koji spaja opsežna iskustva u prodaji i poslovanju s iskrenim interesom za izgradnjom i održavanjem odnosa s klijentima i kolegama.

Kroz poduzetničke pokušaje izgradio je istančan osjećaj za oglašavanje nekretnina i sklapanje profitabilnih poslova, no sebe ne vidi kao prodavača već kao resurs koji koristi prodavačima i kupcima nekretnina da se snađu u kompliciranom i brzom ritmu tržišta nekretnina u New Yorku.

Rodom iz Toronta u Kanadi, Bruce je proveo pet godina u Kaliforniji te 1996. godine seli u New York. Kao mnogi ostali stranci, došao je na određeno vrijeme, ali se zaljubio u grad i jednostavno ostao. Nakon desetljeća provedenog u najmu u raznim četvrtima Manhattana, Bruce i obitelj konačno su se skrasili u svom domu u četvrti Park Slope u Brooklynu. Riječ je o uobičajenoj priči - obitelj u najmu odluči da je vrijeme za vlastitu nekretninu, shvate da je Manhattan preskup te na kraju završe u Brooklynu.

Bruceovi klijenti uz njegovo bogato iskustvo na raspolaganju imaju i iskustvo kompletnog Meier tima grupe Corcoran. Riječ je o jednom od najuspješnijih timova za trgovanje stambenim nekretninama u SAD-u i apsolutnim liderom u New Yorku po broju obavljenih kupoprodaja. Bruce je specijaliziran za Manhattan i Brooklyn, gdje radi sa šarolikom klijentelom - od najmodavaca i najmoprimaca, preko novih kupaca, sve do ulagača.

Kad ne pomaže svojim klijentima u ostvarivanju njihovih nekretninskih ciljeva, Bruce uživa na svom sportskom Ducatiju, planinari s obitelji i putuje po Europi.

O predavanju

Na koji način uspijevamo prodati preko 200.000.000$ nekretnina godišnje.

Marketinške i prodajne strategije koje koristimo na lokalnom i globalnom tržištu.

Što čini tržište nekretnina u New Yorku različitim od ostalih svjetskih tržišta?

Budućnost tržišta nekretnina u New Yorku – kako status najpopularnijeg svjetskog tržišta utječe na cijene nekretnina?

Preuzmi prezentaciju

Njuškalo drži do Vaše privatnosti, pročitajte Uvjete korištenja i o zaštiti podataka i upoznajte se kako i u koju svrhu obrađujemo Vaše podatke.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, analizu funkcionalnosti stranice i Vama prilagođeno oglašavanje. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitajte ovdje. Za potvrdu da ste informirani o zaštiti podataka i za prihvat kolačića kliknite na gumb "Slažem se".