Robert Pokrovac

Robert Pokrovac

Robert Pokrovac došao je u Erste nekretnine 2008. na poziciju direktora marketinga i prodaje. G. 2014. imenovan je članom Uprave. Sudjelovao je na mnogim konferencijama i seminarima o tržištu nekretnina.

O predavanju

Može li se tržište nekretnina održivo razvijati?

Nakon nekoliko godina u kojima je tržište nekretnina u Hrvatskoj bilo obilježeno nizom faktora tipičnih za tržišta u krizi, nalazimo se u novom građevinskom ciklusu i možemo reći da situacija izgleda obećavajuće. Poučeni negativnim iskustvima iz prošlog ciklusa, imamo priliku zakoračiti u novi ciklus strateški orijentirani na razvoj, kako bismo u svakom smislu podigli razinu kvalitete utjecaja rasta građevinskog sektora na društvo u cjelini.

Preuzmi prezentaciju

Njuškalo drži do Vaše privatnosti, pročitajte Uvjete korištenja i o zaštiti podataka i upoznajte se kako i u koju svrhu obrađujemo Vaše podatke.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, analizu funkcionalnosti stranice i Vama prilagođeno oglašavanje. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitajte ovdje. Za potvrdu da ste informirani o zaštiti podataka i za prihvat kolačića kliknite na gumb "Slažem se".